PREČO JE INTUÍCIA VEĽMI PRAKTICKÁ?

Slovko INTUÍCIA sa v poslednej dobe skloňuje veľmi často. Je to preto, lebo ľudia už narazili na hranice svojich možností a schopností, ktoré boli a sú spoločnosťou uznávané a jediné rešpektované. Ľudia cítia, že s tým potenciálom, ktorý rozvíjali doteraz, si už nevedia vystačiť.

Celá spoločnosť je v hlbokej kríze. Je to následok nášho konania z minulosti. Konania každého jedného z nás. To, že sme sa ako spoločnosť dostali do krízy, je spôsobené naším absolútne nesprávnym prístupom k sebe a ku svetu.

MATERIALISTICKÝ PRÍSTUP, SÚŤAŽIVOSŤ, POROVNÁVANIE, TLAK NA VÝSLEDKY a STROHÁ, PRÍSNA RACIONALITA ku všetkému, to boli atribúty posledných rokov a desaťročí, vyzdvihovaných na piedestál „hodnôt“. Deti sa to učili v škole a dospeláci tým žili v práci, v súkromí, vo vzťahoch…

Tento prístup spôsobil naše odpojenie od naozajstného života a od seba samého v jemnohmotnej podstate. Stali sme sa „kryplíkmi“ seba samých, pretože sme sa pod vplyvom doby a jej presvedční amputovali od svojich vnútorných zdrojov a od plného potenciálu.

Teraz to už vidíme všetci. Stojíme nalepení nosom pri múre a ďalej cesta nevedie. STOPKA je jednoznačná a nekompromisná. A buďme za ňu vďační!!!

Čo s tým vieme urobiť?

Vieme urobiť veľmi veľa. A dobrá správa je, že máme plnú kompetenciu, pretože OBJEKT ZMENY SME MY SAMIVerili by ste, že cez seba viete zmeniť celý svet? Viem, že mi neveríte, že to považujete len za bla-bla klišé, ale NAOZAJ!!!

Sme tak prepojení so všetkým, čo nás obklopuje, že zmenou vo svojom vedomí meníme všetko okolo. JE TO FYZIKA. Pozorovateľ priamo ovplyvňuje „pozorované“.

Teraz sa pýtate, ako to teda máte urobiť. 🙂

Nuž, jednoducho. Na začiatku treba pochopiť, že máme obrovský potenciál. A keď mám hovoriť konkrétne, tak ten potenciál je schovaný v našom inom prístupe, v inej optike nahliadania na seba a život.

Ten potenciál vieme po krôčkoch odhaľovať. Hľadať zdroje vo svojom vnútri a aktivovať ich. Keby sme sa bavili slovíčkami, „ktorým rozumieme všetci“, začnime naším mozgom. Viete, aký obrovský neprejavený potenciál sa skrýva v jeho spiacich centrách? Napr. v centre intuícia, v centre telepatie, vizualizácie, originality, pamäte atď. Do každého tohto centra máme prístup cez techniky a cvičenia, ktoré nám umožnia tieto centrá zaktivovať. Aktivovanie znamená, že v týchto centrách vytvoríme viac neurónových dráh. Je to veľmi ľahké. V ŠKOLE INTUÍCIE Vás také techniky vieme naučiť počas jedného kurzu, a potom je to už len na Vás, či tieto nové, vytvorené bielkovinové cestičky v mozgu budete aj upevňovať. ÁNO, TRÉNINGOM!!! Všetko v tejto hmotnej realite sa upevňuje tréningom a zahŕňa zložku ČASU.

My ľudia však máme jednu veľkú pliagu :). Nehneme sa z miesta až do chvíle, kým nám nie je veľmi, ale VEĽMI ZLE!!!

Ja sa teraz pýtam samej seba, či je už ľudstvu „DOSTATOČNE ZLE“!!! Či je už nám, jednotlivcom pod vplyvom ťažkých situácií, ktoré teraz žijeme, tak zle, že naozaj začneme! Že pripustíme, že tú zmenu musíme vykonať v sebe!

Pozrieť sa na seba úprimne nie je ľahké. Kto z nás si už len vie sebakriticky priznať, že je rozcicaný konzument, ktorý tiež svojím dielom napomáha ničeniu planéty a vykorisťovaniu ázijských detí vo fabrike? Že tých vecí, čo mám doma, by stačilo na 5 domácností? Že to, čo je v mojej chladničke, by nakŕmilo regiment? Tak napríklad 🙂

Čo tak začať týmito dvomi jednoduchými krokmi?

  1. Zamyslieť sa nad svojou spotrebiteľskou nepokorou a reálne si svoje tridsiate tričko v shopping centre NEKÚPIŤ!!!
  2. Sadnúť si denne SÁM SO SEBOU… dať si čas na premýšľanie, meditovanie, cvičenie techník, ktoré napomôžu zvýšiť môj potenciál schopností. Povedzme INTUÍCIA. Veľmi praktická schopnosť, ktorá nám umožní napojiť sa na svoj OSOBNÝ ZDROJ PRAVDY pri každom našom probléme. Aby sme nemuseli šialene gúgliť zakaždým, keď sa nám v živote manifestuje nejaký problém, či už finančný, zdravotný, vzťahový atď. A tak či tak sa k riešeniu nedopátrame, pretože NAŠA PRAVDA je v nás samých.

Možno mi teraz nebudete veriť, ale mám to vyskúšané nielen na sebe, ale aj na stovkách našich intuitívcov v Škole intuície. Tieto dva jednoduché kroky zabezpečia vo Vašich životoch taký obrovský progres, že sa Vám životy začnú meniť pred očami.

Praktické nápady, pri ktorých Vaša intuícia porastie, s Vami zdieľame pravidelne aj na našom FB kanáli. Taktiež Vám ponúkame množstvo kurzov na rozvoj intuície pre detipre rodičov s deťmi, pre dospelýchpre partnerov.