Hľadáte aktivity na sebarozvoj? Trénujte svoju intuíciu

Každý z nás hľadá kľúč k rozvinutiu úžasných vlastností a darov, ktoré obdivujeme na ostatných. Skúšame rôzne aktivity na sebarozvoj, zúčastňujeme sa vzdelávacích kurzov a často mávame pocit, že to nie to “pravé”. Aktivity na sebarozvoj sú síce fajn, ale bez dobrej intuície sa budeme v živote pohybova ťažšie a častokrát sa popálime na vlastných chybách. Počúvanie vnútorného hlasu v nás rozvíja obrovský potenciál žiariť celým stvorením, byť plne v prítomnom okamihu a rozhodovať sa správne v dôležitých okamihoch života. 

Prečo je trénovanie intuície úžasným sebarozvojom? 

Sebarozvoj sa skladá z 2 slov – “seba” a “rozvoj”. Ide o rozvoj seba samého v akomkoľvek aspekte života. Ak hľadáme aktivity na sebarozvoj, začnime najprv stavať na dobrej intuícii. Trénovanie intuície si môžeme predstaviť ako nejaký šport. Keď s niečím začíname, na začiatku nám to ešte veľmi nejde, učíme sa pomaly a až po dlhšom tréningu si môžeme povedať: “Konečne som v tom dobrý.” A tak isto to je aj s intuíciou. Myseľ neustále premýšľa, vždy niekde lieta, háda sa sama so sebou ako blázon. Intuícia na druhej strane cíti a vníma. Ak si ju rozvinieme, budeme vedieť, čo je pre nás správne, do čoho sa pustiť, čo nás posunie ďalej, čo nás bude napĺňať celým naším bytím. Intuícia je ako základ pyramídy, na ktorej budeme stavať náš úžasný potenciál, ktorý je skutočne obrovský. 

Jednoduché pravidlo – Ak niečo vieš, tak to proste vieš 

“Tvoja intuícia je tým najúprimnejším priateľom, akého kedy budeš mať.“ Doe Zantamata

Všetci sme vybavení intuíciou, ktorá je účinná, dôveryhodná a bezchybne naladená na našu skutočnú cestu. Stačí len zvýšiť hlasitosť tohto dôveryhodného vnútorného hlasu. Intuíciu si každý z nás predstaví inak a stavíme sa, že každý z nás ju už počas života zažil. Niekto ju vníma ako vnútorný hlas, ktorý hovorí, čo je správne a čo nie. Niekto iný ako pocit, pri ktorom len zrazu vie, čo má robiť a čo naopak nie. Možno vás prekvapí, že existujú rôzne typy intuície a každému sa môže intuícia prihovárať iným spôsobom. Neexistuje teda všeobecné pravidlo, ako sa má intuícia prejavovať. Preto poznať, aký typ intuitívca sme, vie zmeniť život obrovskej miere. Čím viac pozornosti budeme venovať intuícii, tým viac si budeme uvedomovať, že už vieme veci, ktoré by sme kognitívnou mysľou vedieť nemohli.

Dá sa natrénovať v dnešnej dobe intuícia online?

V dnešnom meniacom sa svete je dobré byť bdelí a vyberať si správne. Ako mám teda vedieť, pri zapnutí Facebooku a naskočení reklám na vzdelávacie kurzy, čo je pre mňa dobré a čo nie? Jednoducho. Prebuďme najprv svoju intuíciu. V našej školičke ponúkame semináre na rozvoj intuície pre dospelých rovno v dvoch moduloch, osobne a online. V poslednom čase veľmi stúpol záujem práve o online modul ONLINE ŠKOLA INTUÍCIE PRE DOSPELÝCH5 týždňová cesta plná uvedomení, krásnych zážitkov a otvorených ľudí.

5 výhod, prečo si obľúbite ONLINE ŠKOLU INTUÍCIE PRE DOSPELÝCH

  1. Ide o 5-týždňový online kurz, ktorý prebieha v nedeľu cez ZOOM od 17:00 – 20:00
  2. Po každej lekcii dostanete na daný týždeň meditácie a cvičenia k rozvoju intuície 
  3. Počas 5 týždňov sa naučíte rozpoznať signály, ktorými sa intuícia k vám prihovára 
  4. Spoznáte podobne zmýšľajúcich otvorených ľudí a získate vlastné zážitky s intuitívnym vnímaním
  5. Nemusíte nikam cestovať a môžete sa úplne uvoľniť v pohodlí svojho domova  
Škola intuície pre dospelých

Ak vaše srdce hovorí hlasné “áno”, prihlásiť sa môžete cez email ahoj@intuicia.eu. Prípadne ak máte radšej stretnutia naživo, odporúčame prezenčný víkendový seminár ŠKOLY INTUÍCIE PRE DOSPELÝCH. Všetky aktivity na sebarozvoj nájdete tu