Kone a Škola intuície

V tomto blogu Vám prezradíme niečo zo zákulisia našej Školy intuície :).

V Škole intuície sa môžete stretnúť aj s koníkmi na víkendovom seminári Rodinná škola intuície s koňmi.

Ako to celé vzniklo a začalo?

S našimi deťmi druhákmi v Škole intuície robievame nástenky prianí. Celý druhý ročník sa nesie v uvedomovaní si, čo tvoríme svojimi myšlienkami, čo si priťahujeme, kam upriamujeme pozornosť.

Pred dvomi rokmi som si urobila aj ja s deťmi svoju nástenku prianí. Vysvetlili sme si, ako to uchopíme, čo pre to urobíme. Nacítili sme sa na svoje vízie, rozobrali všetko potrebné a pustili sme sa do práce. Deti si listovali v starých časopisoch a hľadali fotografie, ktoré by s nimi rezonovali, ktoré sa spájali s ich prianiami. Ja som si tiež listovala a predstavovala. Narazila som na jeden obrázok, kde je žena s koňom v krásnom spojení. Dotýkala sa ho hlavou. Cítila som z toho obrázka lásku k zvieratám, dôveru, rešpekt, priateľstvo medzi koňom a človekom, harmóniu, súznenie duší. I keď som nemala osobnú skúsenosť s koňmi, tento obrázok sa mi páčil. Kone mi vždy prišli krásne. Tak som si obrázok vystrihla a nalepila na svoju nástenku prianí. Bol február.

Kone a naše zoznámenie

V marci 2020 začala prvá vlna korony. Hľadala som pre moje deti program – vychádzky do lesov, objavovanie prírody. Jedného dňa mi napadlo, že na farme, kde som učila deti v Škole intuície, majú kone. Absolvovali sme prvé zoznámenie s koníkmi, učarovali nám. Dostali sme energiu, nový pohľad, nový rozmer, začali sme objavovať niečo, o čom sme ani netušili. Inštruktorka nás chválila, že nám to ide výborne, priam nadštandardne. Pýtala sa na naše skúsenosti s koňmi. Jazdili sme s deťmi párkrát u známych a ja som absolvovala v minulosti jednodňový výcvik s koňmi – Jazdenie bez sedla. Od toho času ubehlo 13 rokov.

Dajte si pozor na želania

V apríli sme sa dozvedeli, že náš kamarát odchádza do zahraničia. Mal dva kone. Jedného sa rozhodol zobrať so sebou a druhého chcel darovať pani, ktorá mu podarovala v minulosti mačiatko. Boli sme u neho na návšteve a išli sme s ním kŕmiť kone. Jeden z koníkov nám prišiel veľmi milý, prítulný a my po našich pár lekciách s koňmi  na farme sme boli odvážni. Zo srandy som povedala, že ak ho pani nebude chcieť, my by sme si ho zobrali, možno na tú farmu, kde sa učíme :).

Skrátim to. Celý vesmír sa zatočil tak, že toho koňa naozaj máme. Ešte toho roku v auguste sme si ho prevážali na farmu. Môj syn mi neskôr urobil fotku s naším koníkom. Keď som ju uvidela, docvaklo mi, že takúto fotku som už niekde videla. Kôň a žena s hlavami pri sebe… A viete kde? Veď na mojej nástenke prianí.

Dôkaz, že to učíme aj žijeme. Že to učíme správne :). Vtedy sme ešte netušili, ako nám zmení život a ako sa zladí kôň aj s našou Školou intuície.

MOJA NÁSTENKA PRIANÍ A SKUTOČNOSŤ

Rodinná Škola intuície s koňmi

Objavili sme krásnu prácu s koňmi. Vznikol víkendový seminár Rodinná Škola intuície s koňmi.  Tieto semináre sú o:

  • telepatii,
  • intuícii,
  • spojení rodín,
  • sebaobjavovaní,
  • objavovaní dôvery, rešpekte, či už voči sebe, alebo medzi rodinnými príslušníkmi,
  • odkrývaní strachov, blokov,
  • schopnosti byť tu a teraz,
  • trpezlivosti,
  • komunikácii,
  • odhaľovaní vlastných limitov,
  • láske k prírode, zvieratám, koňom.

Kone sú neuveriteľní učitelia, liečitelia, priatelia telom i dušou.

Prichádzajú za nami ľudia z celého Slovenska, každý jeden seminár je jedinečný a nezabudnuteľný.

Som nesmierne  vďačná, že môžem robiť to, čo ma baví a sprevádzať ľudí na ich nových cestách, zdieľať moje osobné skúsenosti a rozširovať ich obzory. Už sa nevieme dočkať, keď sa oteplí. Prvé termíny seminárov nájdete už tu.

Ak sme Vás zaujali, tešíme sa na Vás na farme na Záhorí vo Veľkých Levároch (hneď za Malackami). Okrem koní Vás uvíta krásne prostredie, ovečky, sliepočky, úžasný farmár s manželkou, ktorí sa radi postarajú aj o naše brušká :).

Môžete sa prihlásiť Rodinná Škola intuície s koňmi, alebo cez mail: ahoj@intuicia.eu.

Sledujte našu FB stránku, kde budeme informovať priebežne o termínoch.